Anti aging

voor mannen

Anti aging

DE ANTI-AGE  FUEL VOOR DE MAN


Verhoogt zijn uitstraling ….

 

KLAPP MEN, de Anti-age fuel voor de man.

Gebundelde kracht die alles kan in een exclusief werkstoffencomplex,

speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man:
Voor de man, een eersteklas comfortgevoel….

 

SKIN ECLAT

Wilt een avondje op stap, maar ziet er erg vermoeid uit? Dan hebben wij speciaal voor u de Skin eclat; een liftende behandeling waar middels stroompjes vocht ingevoerd wordt. Zo ziet u er stralend uit, alsof u de hele wereld aan kunt. Hoe werkt het? De Skin Eclat verenigt verschillende apparaten, die ieder een verscheidene toepassing hebben. Samen geven zij de huid een integrale, meer geperfectioneerde verzorging dan de huidige apparaten. De Skin Eclat van Ramason wordt u voorgesteld met een electro-estetische basis en drie soorten accessoires voor zeven verschillende behandelingen:

 

BIO LIFTING

 

Liftende anti-aging behandeling

 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete.

De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.


SKIN LIFT

Ook hier gáán wij voor het resultaat; de skin lift zorgt voor een aanzienlijke versteviging van de gezichtsspieren. Waarvoor is SKIN LIFT geschikt?
Aanpak van dubbele kin, hangwangen; verfraaiing van de kaakcontour; lifting van het gelaat; versteviging van de huid na afvallen en een verbetering van de doorbloeding.

 

 

 

 

 

© 2015 by CHRISTEL schoonheidssalon | Burgemeester Marresbaan 3A | 3770 Vroenhoven-Riemst

Tel. 012 45 32 12 | info@schoonheidssalon-christel.be 

  • Facebook Basic Black