top of page
ING_18516_01961.jpeg

Acne

weg ermee

Acne

Acne-behandeling met de HAYOUN-methode


ACNE… weg ermee…


Laat ons bij het begin beginnen… Acne start tijdens uw jeugd, dan is er al sprake van een misverstand… Acne treedt namelijk ook vaak op bij vrouwen rond de dertig jaar, bv door de invloed van de hormonen. Acne heeft vele oorzaken… er bestaan veel fabeltjes over acne, je zou het krijgen door een slechte hygiëne, stress of zwangerschap… Wij geloven niet niet fabeltjes, het is echter een feit dat acne uw huid ontsiert, waardoor uw ware identiteit achter een masker verscholen zit.

Wij kunnen acne ontmaskeren….

Het is jammer als acne gezichtsbepalend is geworden voor u. er zijn vele manieren om acne te behandelen. Wij vinden het van levensbelang om deze behandeling met de grootst mogelijke zorg te laten plaatsvinden.
Uw gelaat is immers ons resultaat!!!

Daarom hebben wij ervoor gekozen om uw gelaat te verlossen van acne middels de HAYOUN-methode.
Door de reeds veelvuldige bewezen resultaten durven wij te garanderen dat wij voor 100% achter deze behandeling staan.

Hoe werkt de HAYOUN-methode ?

Veel onderzoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen maar voor korte tijd een verbetering laat zien. Want de eigenlijke oorzaak wordt in dat geval niet bestreden.

HAYOUN heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7 componenten- methode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: namelijk uw binnen- en uw buitenkant.

 

De zeven componenten zijn:
Vijf op elkaar afgestemde speciale producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis.

De onzuiverheden worden behandeld en de vorming van littekens worden zodoende voorkomen. Uiteraard adviseren wij u op deskundige wijze welk product het beste bij uw huid past.

Ons deskundig advies en onze intensieve behandelingen en onze in de salon geven gegarandeerd resultaat. Twijfel niet om ons uw vragen te stellen, door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we over praten en wat we doen.

Het voedingsplan speelt bij de HAYOUN-methode een doorslaggevende rol, want pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen. Daarmee wordt het ontstaan van acne van binnenuit behandeld een duurzaam vermeden.

Gebruik van alle componenten garandeert u een duidelijk zichtbaar en langdurig succes.


 

hayoun-problem-skin-set-100-ml.jpg
bottom of page