!QMS Medicosmetics, de huidverzorging die écht werkt
!QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die u vandaag de dag kan vinden. Daarom wordt deze wereldwijd ook door tal van bekende prominenten geroemd. Van Europese royals tot beroemde filmsterren, allen zijn ze de bedenker, Dr. Med. Erich Schulte, uiterst erkentelijk voor de uiterst werkzame behandeling die hij creëerde.

HAYOUN-methode
HAYOUN heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7 componenten- methode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: namelijk uw binnen- en uw buitenkant.
Ons deskundig advies en onze intensieve behandelingen en onze in de salon geven gegarandeerd resultaat. Twijfel niet om ons uw vragen te stellen, door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we over praten en wat we doen.
 

At KLAPP COSMETICS KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. „Made in Germany“ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 30 jaar ervaring en de continue research naar en ontwikkeling van nieuwe hightechingrediënten en -methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de KLAPP-consument. Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 instituten en hotels in meer dan 60 landen op ons. Gerhard Klapp, stichter en zaakvoerder van KLAPP Cosmetics, is een internationaal erkend Beauty- en Wellness-specialist, visionair, Heilpraktiker en auteur.

 

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 11 productlijnen en 10 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

© 2015 by CHRISTEL schoonheidssalon | Burgemeester Marresbaan 3A | 3770 Vroenhoven-Riemst

Tel. 012 45 32 12 | info@schoonheidssalon-christel.be 

  • Facebook Basic Black