top of page

Anti aging

 

Anti aging

SKIN ECLAT / ULTRA SOUND

Wilt een avondje op stap, maar ziet er erg vermoeid uit? Dan hebben wij speciaal voor u de Skin eclat; een liftende behandeling waar middels stroompjes vocht ingevoerd wordt. Zo ziet u er stralend uit, alsof u de hele wereld aan kunt. Hoe werkt het? De Skin Eclat verenigt verschillende apparaten, die ieder een verscheidene toepassing hebben. Samen geven zij de huid een integrale, meer geperfectioneerde verzorging dan de huidige apparaten. De Skin Eclat van Ramason wordt u voorgesteld met een electro-estetische basis en drie soorten accessoires voor zeven verschillende behandelingen:

 

BIO LIFTING

 

Liftende anti-aging behandeling

 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete.

De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Neoderma Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.


SKIN LIFT

Ook hier gáán wij voor het resultaat; de skin lift zorgt voor een aanzienlijke versteviging van de gezichtsspieren. Waarvoor is SKIN LIFT geschikt?
Aanpak van dubbele kin, hangwangen; verfraaiing van de kaakcontour; lifting van het gelaat; versteviging van de huid na afvallen en een verbetering van de doorbloeding.

DERMABRASIE 

Littekens, brandwonden, pigmentvlekken etc. zijn enorm gezichtsbepalend. We mogen gerust zeggen dat het ontsierend is voor uw gelaat. Veel vrouwen denken dat dit blijven is en accepteren het dan ook maar, zij het met heel veel moeite. Wij zijn enorm trots dat meer en meer mensen de weg naar ons vinden om een “dermabrasie” behandeling te ondergaan. Dermabrasie is een behandeling met microkristallen, welke geschikt zijn voor alle huidtypen, vooral de grove poriën. Deze worden duidelijk kleiner en uw littekens verdwijnen.Een micro-dermabrasie behandeling is een mechanische peeling. Steriele microkristallen worden met hoge snelheid op de huid afgevuurd tot is de diepere huidlagen en vervolgens met de losgemaakte huidpartikeltjes afgezogen. Hierdoor kan het littekenweefsel weer gezond huidweefsel  vormen. Dit proces versnelt zich naarmate de behandeling vaker wordt herhaald. Het spreekt voor zich dat wij de kennis en specialisatie in huis hebben om deze behandelinig op veilige en deskundige wijze tot in de puntjes uit te voeren. In tegenstelling tot chemische peeling kunnen wij bij deze micro-dermabrasie behandeling de diepte en de werking zeer nauwkeurig bepalen en deze zelfs per behandelend gebied aanpassen. Hierdoor is een micro-dermabrasie behandeling uitermate geschikt voor de behandeling van bv littekens en pigmentvlekken. Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen en nieuwe cellen stimuleert zijn ook rimpels, vochtwallen, verlies van elasticiteit en beschadigingen door Uv-stralen met deze methode zeer goed te behandelen.

QMS

 

Dé beste anti-aging die er is! 

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen

qmsdama1.png
bottom of page