top of page
tanden_edited.jpg

Tanden bleken

 

Tanden Bleken

De methode die wij gebruiken is een combinatie van ‘whitening’ LED-licht en non-peroxide bleekgel.

Tanden bleken met deze methode is effectief en de non-peroxide bleekgel is 100% veilig voor het tandglazuur.

 

Hoe werkt het?

De tint van het gebit word voor de behandeling door ons opgemeten en samen met u vastgesteld. Uw lippen worden ingesmeerd ter bescherming van het LED-licht, de mondspreider wordt geplaatst en daarna word de bleekgel aangebracht. Met behulp van de professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd. Dit proces wordt een aantal keren herhaald, dit is afhankelijk van de door u gekozen behandeling. Na de behandeling word het gebit opnieuw opgemeten en kunt u het resultaat direct bekijken.

Resultaat.

Na de behandeling ziet u zichtbaar resultaat. Bij de één gebeurt dit sneller als bij de ander. Wilt u ze nog witter hebben dan kan er altijd een vervolgafspraak worden gemaakt. Dit kan zelfs al op korte termijn omdat het peroxidevrij is.

Eten en drinken na de behandeling.

De eerste 24 uur raden wij aan geen kleurstoffen te benuttigen. (Coca-Vola, tomatensaus,…) Roken binnen 24 uur geschiet geheel op eigen risico, ben je niet in staat om dit vol te houden probeer dan minimaal 3 uur te wachten met de eerste sigaret.

Hoelang blijft het zichtbaar?

Het duurt ongeveer 6-12 maanden voordat je gebit weer teruggaat naar de oorspronkelijke kleur. Dit is gemiddeld, bij de één kan dit eerder gebeuren dan de ander. Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten die niet sterk en agressief zijn.

Schermafbeelding 2021-02-05 om 10.23.17.
bottom of page