top of page
Neoderma_foto.png

Peeling

laat uw teint stralen

Peeling

Dermabrasie

Littekens, brandwonden, pigmentvlekken etc. zijn enorm gezichtsbepalend. We mogen gerust zeggen dat het ontsierend is voor uw gelaat. Veel vrouwen denken dat dit blijven is en accepteren het dan ook maar, zij het met heel veel moeite. Wij zijn enorm trots dat meer en meer mensen de weg naar ons vinden om een “dermabrasie” behandeling te ondergaan. Dermabrasie is een behandeling met microkristallen, welke geschikt zijn voor alle huidtypen, vooral de grove poriën. Deze worden duidelijk kleiner en uw littekens verdwijnen.Een micro-dermabrasie behandeling is een mechanische peeling. Steriele microkristallen worden met hoge snelheid op de huid afgevuurd tot is de diepere huidlagen en vervolgens met de losgemaakte huidpartikeltjes afgezogen. Hierdoor kan het littekenweefsel weer gezond huidweefsel  vormen. Dit proces versnelt zich naarmate de behandeling vaker wordt herhaald. Het spreekt voor zich dat wij de kennis en specialisatie in huis hebben om deze behandelinig op veilige en deskundige wijze tot in de puntjes uit te voeren. In tegenstelling tot chemische peeling kunnen wij bij deze micro-dermabrasie behandeling de diepte en de werking zeer nauwkeurig bepalen en deze zelfs per behandelend gebied aanpassen. Hierdoor is een micro-dermabrasie behandeling uitermate geschikt voor de behandeling van bv littekens en pigmentvlekken. Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen en nieuwe cellen stimuleert zijn ook rimpels, vochtwallen, verlies van elasticiteit en beschadigingen door Uv-stralen met deze methode zeer goed te behandelen.

Neoderma Bio Peeling
 

Biologische Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling
 

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.

 

Voordelen:

  • U hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

  • De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

  • De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

  • Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden.

  • De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen
    of als een kuur.

 

Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

 

COUPEROSE

 

U kent ze vast wel; die hele fijne bloedvaatjes in de huid in het gezicht. Het lijkt vaak alsof ze gekronkeld of streepvormig zijn. Een toename van deze hele kleine bloedvaatjes in het gelaat wordt met een mooi woord couperose genoemd. Couperose wordt door vele mensen echter niet als mooi beschouwd; eerder als een storende factor. Hoe komt u eraan? Niemand kan met zekerheid zeggen hoe couperose ontstaat; het kan zijn door teveel zonnen, een zwak bindweefsel, sterke temperatuurswisselingen of plotseling opkomende warmtestuwingen. Eén ding is zeker; het gaat niet vanzelf weg.Hoe mysterieus het ontstaan van couperose ook is, des te verhelderend is onze oplossing. Indien u last heeft van couperose, kunnen wij u hier op een vrijwel pijnloze manier van verlossen. Wij kunnen de zogenaamde haarvaatjes; de fijnste vertakkingen van de bloedvaten, met behulp van laser door de huid heen verwijderen. Uiteraard geschiedt dit wederom op uiterst secure, vakkundige wijze. Uw huid wordt dan ook niet beschadigd (wist u trouwens dat wij op deze wijze ook wratjes kunnen behandelen?)En het resultaat? Hoewel er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn, is na de eerste behandeling al een duidelijke verbetering zichtbaar. U zult nagenoeg geen hinder ondervinden van de behandeling; hooguit zal uw huid de eerste uurtjes een tikkeltje geïrriteerd aanvoelen. Geniet van uw nieuwe, egale teint!

 

bottom of page