top of page
Boek u behandeling
natuurlijke wenkbrauwen.jpg

Permanente make-up

 

meer dan 25 jaar

ervaring en expertise

Permanente make-up

Permanent make-up

Er altijd goed uit zien, of je net ontwaakt, uit het zwembad of sauna stapt… het kan !!!
Met de permanente make-up van schoonheidssalon Christel kom je altijd superstralend voor de dag. Gedaan met je druk te maken om je make-up wan die zit ALTIJD goed.

Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise op het gebied van permanente make-up horen wij tot de absolute top in Vlaanderen. Wij weten als geen ander hoe uw natuurlijke uitstraling op veilige en hygiënische wijze geaccentueerd kan worden door permanente make-up die drie tot vijf jaar lang optimaal blijft.
Stel je voor… U staat ’s morgens op met prachtige gekleurde wenkbrauwen, perfecte eye- en lip-liner, is dat geen stralend begin van de dag ?? de rest van de dag ziet u er nog steeds tip top verzorgd uit…. Tot in de puntjes !!

Wij zetten onze behandelingen graag even voor u op een rijtje:

Lipliner: uw lippen worden mooi geaccentueerd. De contour van uw lippen wordt strakker waardoor eventuele aanwezige rimpeltjes veel minder opvallen;


Lippen inkleuren: Full Colour, als het resultaat helemaal af moet zijn, uw lippen zien eruit alsof ze net gestift zijn op een natuurlijke prachtige wijze;


Eyeliner: altijd een frisse blik en geaccentueerde ogen;


Wenkbrauwen: met haarfijne pigmentstreepjes brengen wij uw wenkbrauwen in een mooie en natuurlijke vorm en kleur. Wij kunnen de wenkbrauwen verlengen, breder en voller maken. Tevens een passende oplossing voor mensen met haarziekten (alopecia).

- ombre brows

- microblading brows

- hairstrokes
 

Heeft u uw permanente make-up niet bij ons laten aanbrengen,
maar wil u deze wel graag bij ons laten bijwerken ?
Ook dan bent u van harte welkom…


Uiteraard bespreken wij de mogelijkheden en behandeling in samenspraak met u om te garanderen dat de correctie goed past bij uw gelaats-kenmerken en uw persoonlijke voorkeur.


Zoals gezegd brengen wij de permanente make-up op dusdanige wijze aan dat het resultaat natuurlijk oogt.
 

wenkbrauwentekenen.png
bottom of page