!QMS

!QMS Medicometics

!QMS Medicometics

Forever Young, I want to be forever young / Youth like diamonds in the sun, and diamonds are forever! (citaten uit “Forever young”; Alphaville)

De Duitse band Alphaville scoorde in 1984 een wereldhit met het nummer “forever young”. Het “I want to be forever Young” klonk bijna als een noodkreet.
Het antwoord ligt echter nabij; namelijk ook in Duitsland, waar plastisch chirurg Dr. Med. E. Schulte !QMS ontwikkelde. En zeg eens eerlijk; welke vrouw wil haar innerlijke meisje nu niet naar buiten laten stralen?

 

!QMS Medicometics een middel om de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen. Dr. Med. E. Schulte ontwikkelde de !QMS collageenlijn welke maar liefst 82% actieve werkstoffen bevat. Die werkstoffen zijn in staat om zonder gebruik van naalden in de huid te dringen. Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onreinheden en vlekken, bevindt zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die graag naar buiten wil. De speciale !QMS fruitzuren bouwen die afgestorven huidcellen af zonder de huid te verdunnen of af te pellen. Daarna vormen de !QMS collagenen een mooie nieuwe huid.

Collageen verbetert de volledige huidstructuur, zorgt dat uw huid tot 300(!) keer meer vocht behoud, vermindert rimpels zowel in de breedte als in de diepte en zorgt voor een vertraagde huidveroudering! Uw huid ziet weer strak, glad en stralend uit.

 

En u? U blijft Forever Young!

Voor uw huid staat de tijd stil; voor de ontwikkeling van !QMS Medicometics zeer zeker niet; in het Derma-Research- Laboratorium wordt onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Wij werken met genoegen aan uw !QMS-behandeling; een behandeling waarbij het aangename met het nuttige gecombineerd wordt. U voelt zich als herboren en straalt weer als tevoren. Voor uw dagelijkse verzorging thuis heeft u de keuze uit de talrijke !QMS-producten uit onze voorraad. Wij adviseren u welk product het beste bij uw huid past. Uw gelaat is immers ons resultaat!

© 2015 by CHRISTEL schoonheidssalon | Burgemeester Marresbaan 3A | 3770 Vroenhoven-Riemst

Tel. 012 45 32 12 | info@schoonheidssalon-christel.be 

  • Facebook Basic Black