top of page

QMS

QMS Medicometics

QMS Medicometics

QMS Medicometics een middel om de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen. Dr. Med. E. Schulte ontwikkelde de QMS collageenlijn welke maar liefst 82% actieve werkstoffen bevat. Die werkstoffen zijn in staat om zonder gebruik van naalden in de huid te dringen. Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onreinheden en vlekken, bevindt zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die graag naar buiten wil. De speciale QMS fruitzuren bouwen die afgestorven huidcellen af zonder de huid te verdunnen of af te pellen. Daarna vormen de QMS collagenen een mooie nieuwe huid.

Collageen verbetert de volledige huidstructuur, zorgt dat uw huid tot 300(!) keer meer vocht behoud, vermindert rimpels zowel in de breedte als in de diepte en zorgt voor een vertraagde huidveroudering! Uw huid ziet weer strak, glad en stralend uit.

 

En u? U blijft Forever Young!

Voor uw huid staat de tijd stil; voor de ontwikkeling van QMS Medicometics zeer zeker niet; in het Derma-Research- Laboratorium wordt onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Wij werken met genoegen aan uw QMS-behandeling; een behandeling waarbij het aangename met het nuttige gecombineerd wordt. U voelt zich als herboren en straalt weer als tevoren. Voor uw dagelijkse verzorging thuis heeft u de keuze uit de talrijke QMS-producten uit onze voorraad. Wij adviseren u welk product het beste bij uw huid past. Uw gelaat is immers ons resultaat!

qms.png
bottom of page