top of page
Schermafbeelding 2021-01-26 om 11.11.32.

Laser ontharen

met beste resultaat

Permanente laser ontharen

LASER ONTHAREN

 

Heeft u last van overtollige haargroei? Heeft u geen zin meer in ontharingsmethoden zoals scheren en epileren? Bij ons kunt u terecht voor professionele behandelingen op het gebied van laserontharen. Met laserontharing reduceren we ongewenste haargroei tot het minimale.

Bij onze schoonheidssalon krijgt u de meest comfortabele en effectieve behandeling. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden en kijken we samen met u naar welke behandelmethode het best bij u past. Kom gerust eens langs voor een gratis intake gesprek. Reeds jaren werken wij succesvol samen met La Beauté Nouvelle, specialist op het gebied van laserontharen. Wij werken samen met diverse nederlandse zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de officiële brancheorganisatie schoonheidsverzorging Anbos. Hierdoor staat La Beauté Nouvelle garant voor veilige behandelmethodes en een goede prijs/ kwaliteit garantie.


LIGHTSHEER DIODELASER

 

Wij werken met de LightSheer Diodelaser om ongewenste haargroei tegen te gaan. De pulse van de laser, welke maar een fractie van een seconde zijn energie vrijgeeft, richt zich op het pigment onderaan de haar. Door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar de haar uit groeit. Door de gekoelde kop zal de huid om het haar niet beschadigd worden.

We werken met een LightSheer Diodelaser omdat deze dit apparaat bekend staat om zijn weinige bijwerkingen en het beste resultaat oplevert. Bovendien heeft u minder behandelingen nodig dan bij methoden zoals flitslampen IPL en VPL. Uiteraard is haargroei bij iedereen verschillend. Het uiteindelijke resultaat is deels afhankelijk van leeftijd, gewicht, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

 

WERKWIJZE
 

DE BEHANDELING:

- Het is van belang dat u voor de behandeling stopt met harsen of epileren.- Bij aanvang van de behandeling dient de huid zo licht mogelijk te zijn: vermijd uv-straling en bruiningscremes.- Ongeveer 1 à 2 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen.- Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig.

 

DE DRIE ONTWIKKELINGSFASEN VAN EEN HAAR:

1. Actieve groei: tijdens deze fase is er pigment of melanine aanwezig rond de haartwortel.2. Regressieve fase: periode van twee weken waarbij een actief haar overgaat in de rustfase. Het haar stopt met groeien.3. Rustfase: periode van zes weken waarna de haren spontaan uitvallen en opnieuw aan de actieve groei beginnen. 

 

MEERDERE BEHANDELINGEN NOODZAKELIJK?

De diodelaser werkt in op de pigmentatie in de haren en is dus meest actief in de anagene fase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan 1 behandeling ondergaat voor een volledige ontharing. Zo vragen de armen en benen meer behandelingstijd als het aangezicht omdat hun oppervlakte groter is, maar er zijn minder behandelingen nodig omdat de haargroei-cyclus langer duurt.

 

ELECTRISCH ONTHAREN
Hoe trots wij ook op de Light Sheer Diode Laser zijn, moeten wij bekennen dat deze niet geschikt is voor blondines en dames of heren met grijs haar. Pigmentloze haren, zoals blonde en grijze, kunnen namelijk onvoldoende energie absorberen om definitief vernietigd te worden. Maar niet getreurd: speciaal voor u is er de elektrische ontharing; een reeds tientallen jaren beproefde manier van permanente ontharing is er speciaal voor u! Kenmerk van deze permanente ontharingsmethode is dat elk haartje afzonderlijk wordt aangepakt; een tijdrovende bezigheid die wij graag uitvoeren voor het verkrijgen van een glad resultaat. Het principe van elektrisch ontharen is dat de papil in het haarzakje (hierin groeit de haar) door een stroomstootje wordt vernietigd. Er wordt een heel dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in het haarzakje geschoven. Vervolgens wordt een stroomstootje gegeven. De haar laat hierdoor los en kan worden verwijderd. Alleen als hij zich op dat moment in de groeifase bevindt, is de haar daarmee definitief uitgeschakeld. Zo niet, dan groeit hij na een tijdje weer terug. Doordat per sessie maar een beperkt aantal haren kan worden verwijderd, moet de behandeling diverse malen herhaald worden. De behandelduur is daardoor langer dan bij gebruik van de Light Sheer Diode Laser. De “reis” is daardoor iets langer, maar de “eindbestemming”; een glad resultaat mag er dan ook zijn! Uw gelaat is immers ons resultaat!

 

Schermafbeelding 2021-01-26 om 11.11.39.
bottom of page