top of page

Schoonheid

is haar passie

Over ons

Dat echte schoonheid van binnenuit komt, is een veelgehoord gezegde. Hoewel heteen absolute waarheid is, is het tevens een ware kunst om deze schoonheid naar buiten te brengen. Bij Schoonheidssalon Christel verstaat men deze kunst als geen ander.

​

Al bij het eerste bezoek aan deze wonderschone salon wordt het u in één oogopslag duidelijk dat schoonheid een passie is van eigenares Christel. Onder haar bezielende leiding legt u met een gerust hart uw gelaat in handen van haar vakkundig, ervaren en gedreven team. Uiteraard kunt u terecht voor een standaard beautybehandeling.

 

Alhoewel... standaard? In ca. anderhalf uur ontvangt uw gelaat een verkwikkende reiniging, peeling en nareiniging, vervelende mee-eters worden verwijderd, uw wenkbrauwen worden geëpileerd en geverfd, ontsierende haartjes worden geharst. U geniet van een massage en uw huid wordt voorzien van bij u passende make-up, zodat u stralend de deur uit gaat. 


Schoonheidssalon Christel is echter véél meer dan een wonderschone buitenkant. Met onze specialisatie in huidverbeterende behandelingen zoals acne-behandeling, !QMS, dermabrasie, botox en fillers, laserontharing met medische diodelaser en permanent make-up hebben wij overduidelijk een streepje vóór. Onze doelstelling is om úw innerlijke schoonheid zichtbaar naar buiten te laten stralen.

Maandag tot donderdag
9:00 uur - 18:00 uur
contact
bottom of page